Pages

LoL Skin Ban Sebebi midir? Kullanırsak Ban Yer miyiz?

LoL Skin Ban Sebebi midir? Kullanırsak Ban Yer miyiz?  League of Legends oyuncularının kullandığı en popüler yazılımlardan birisi olan LoL Skin bir ban sebebi? Ban Sebebi Olmalı mı? LoL Skin kullananlar oyundan uzaklaştırılıyor mu? Bu soruların cevaplarını yazımızın geri kalanında bulabilirsiniz. Herkese keyifli okumalar.

League of Legends Nedir?

Riot Games tarafından 27 Ekim 2009’da yayımlanan League of Legends, Warcraft III haritası olan Defense of the Ancients (DotA) haritası örnek alınarak yapılmıştır. Oyunun baş tasarımcısı, Defense of the Ancients (DotA) haritasını tasarlayan Steve Feak’dir. League of Legends MOBA (Çevrim içi çok oyunculu savaş arenası) türünde strateji oyunudur. Beş kişilik iki takımla oynanan League of Legends’ta amaç rakip takımın karşı merkezini yok etmek için oynanır. League of Legends’ta 150 şampiyon bulunmaktadır. Bu şampiyonların ana sınıfları ise; Destek, Tank, Büyücü, Savaşçı, Suikastçı ve Nişancıdır. Oyunda ise beş rol bulunmaktadır bunlar; Üst Koridor, Ormancı, Orta Koridor, Alt Koridor ve Destek. Her rolün ve her sınıfın kendine has bir oynanış tarzı bulunmaktadır.

LoL Skin Nedir?

LoL Skin, League of Legends hesabınızda olmayan kostümleri oyun oynarken kullanabilmenizi sağlayan üçüncü parti yazılımdır. Oyun dosyalarıyla o maçlık değiştirerek maçları sanki o kostümünüz varmış gibi oynamanızı sağlar. 



LoL Skin TR Sunucusunda Ban Sebebi Mi?

Hayır, LoL Skin bir ban sebebi değildir. Çünkü LoL skin sadece kendinizin görebildiği bir uygulamadır. Oyuna bir etkisi yoktur.

Oyuna bir etkisi yoktur, diğer oyuncular kostümünüzü göremez bu yüzden hile kullanmanızı umursamazlar.

Gelelim neden özellikle "TR Sunucusunda" diye başlık atmama.

Diğer Sunucularda LoL Skin Ban Sebebi midir? (EUW, NA) 

Bu sunucularda kullanılmasına izin veriliyor. Yasak, ban, engelleme tarzı konuşmalar dönmüyor bile. 

Neden TR Sunucusunda Ban Yiyebilirsiniz Deniyor? 

RP fiyatlarının artmasıyla birlikte insanların RP alımları gittikçe düşüyor ve RP alan 3-5 kişiye de insanlar"Ya git lolskin kullan salak mısın" gibi cümlelere maruz kalıyorlar. Geliri arttırabilmek için de buna engel olunmalı, bu yüzden bu şekilde bir tutum gösteriyorlar. 

Sonuç olarak?

EUW, NA sunucularında gönlünüz rahat bir şekilde lol skin kullanabilirsiniz. 

TR sunucusunda bazı insanlar uyarı aldığını, bazı insanlar ban yediğini söylüyor fakat bazıları ise 2-3 yıldır kullanmasına rağmen hiç uyarı bile almadığını söylüyor.

Seçim size kalmış durumda  

İYİ OYUNLAR!

Not: Ben 3.Profile uyuyorum her hangi bir uyarı dahi almadım, almam gerektiğini düşünmüyorum.

Hasqer

Dikkat! Yazılım çağına giriyoruz.

Hiç yorum yok: